På nære nippet

Fatstone TV, som er den første nye TV-kanalen i Norge på 25 år, er ute med sin aller første reklamefilm.

Fatstone TV har siden 2013 vært spesialisten på TV-underholdning innen actionsport og heftige naturopplevelser. Kanalen er tilgjengelig i samtlige grunnpakker, om du trykker deg litt lenger ut i kanallisten din. Og nå er de ute med sin aller første reklamefilm for å forsterke posisjonen sin.

Det er reklamebyrået Tibe T som står bak det nye konseptet.

– Fatstone TV er en annerledeskanal som kommer veldig tett på utøvere som ellers får veldig lite oppmerksomhet. Og veldig ofte kommer de tett på med et glimt i øyet. Og inni der et sted dukket idéen til filmen opp, sier Frank Standal Dybhavn, kreatør i Tibe T.

– Vi er en liten TV-kanal, forteller salgs- og markedssjef i Fatstone TV, Ane N. Carlsen. – Og vi gjør det aller meste selv, med en god dose selvironi. Så da Tibe T presenterte det nye konseptet for oss, traff de veldig godt med det vi står for. Vi er ute med kamera hele tiden og følger de smågalne og lidenskapelige talentene som finnes over hele landet. Og selvsagt ønsker vi at flere seere kommer tett på flere sporter og flere utøvere. Filmen er helt fersk i sosiale kanaler og på egen TV-kanal. Ja, og nå kan du se den her!

Involverte byråer

87907 8ebb7 original

Tibe T Reklamebyrå