Pol fortsetter eventyret med Talkmore i ny kampanje

Den nye kampanjen handler mye om god dekning – og litt om troll.

Talkmoretroll

Talkmore lanserer i disse dager en ny runde med mobilhistorier fra hverdagen i middelalderen. Konseptet har de holdt på med i to år og det har gitt gode resultater så langt.

– Det første vi gjorde da vi startet å jobbe med Talkmore var å finne et konsept som skulle stå ut i mengden. Målet var at publikum umiddelbart skulle kunne kjenne igjen kommunikasjonen fra Talkmore. Det har fungert godt så langt, så får vi se om det var lurt å caste et troll eller ikke, forteller kreatørene fra Pol, Thea Emanuelsen, Anders Arnoldsen Holm og Pia Lystad.

Eventyrlig vekst

Talkmore er godt fornøyd med konseptet, og nå utvides deres eventyrlige verden med flere karakterer.

– Gjennom reklamene har vi klart å skape en egen, liten verden der drager, troll og riddere er like hverdagslig som mobiltelefoner og data. Selv om vi ønsker at reklamen fra Talkmore skal underholde mottakerne, så må vi aldri glemme vår overordnede rolle, som er å synliggjøre vår posisjon i markedet som mobilaktøren som gir mye verdi for pengene. Vår gode dekning gjennom mobilnettet til Telenor må alltid ha hovedrollen, sier Markedsdirektør i Talkmore, Karianne Salicath.

Skal vi tro testene så faller det i smak hos målgruppen til Talkmore. I løpet av det siste året har mobilaktøren opplevd en økning i målgruppen på 10 prosentpoeng som vurderer å bytte til Talkmore, samt 6 prosentpoeng økning i opplevd verdi for pengene. Det har bidratt til at Talkmore har vokst med 30.000 nye kunder det siste året.

Einar Film har produsert reklamefilmene, med Stian Johansen på regi.

Andre involverte

J

John Andreas Andersen

DoP

M

Miriam Lien

Stylist

K

Karianne Salicath

Chief Marketing Officer Talkmore