Raskeste veien til Danmark

Fjord Line har endelig sjøsatt sin nye stolthet Fjord FSTR på strekningen Kristiansand-Hirtshals, og lanserer i den forbindelse en ny film om den raskeste veien til Danmark. Byrået bak ideen er POL og filmen er produsert av Tinagent med Sigve Aspelund på regi.

FSTR filmstills2

Etter et utfordrende år kan Fjord Line endelig se mot lysere tider. Den nye hypermoderne katamaranen Fjord FSTR tar deg fra Kristiansand til Hirtshals på utrolige 2 timer og 15 minutter. Skipet skulle egentlig bli satt i trafikk i fjor sommer, men omstendighetene ville det annerledes. Nå er hun endelig her. Skipet tar 1200 passasjerer og 400 biler, har tre serveringssteder og et lavere CO2-utslipp enn det forrige skipet.

– Fjord Line er en utfordrer i markedet og vi ønsker å fremheve vår personlighet i vår kommunikasjon. Vi har glimt i øyet, og ønsker å tenke annerledes. Denne filmen er et godt eksempel på det, som også understreker at dette skipet definitivt er annerledes. Det er bare å glede seg, sier salgs- og markedsdirektør i Fjord Line, Trine Lise Woldbæk.

– Vi ønsket å finne en leken måte å fortelle om den raskeste veien til Danmark. Fjord FSTR bruker bare 2 timer og 15 minutter over Skagerak, så vi måtte vise hvordan det føles, ikke bare si det, sier Thorbjørn Ruud, kreatør i POL.

Se filmen her.