Reklamefilmdebut for Torseth

Motefotograf Renate Torseth debuter som regissør for Holzweiler SS19.

Fotograf Renate Torseth har i årevis dominert mote- og livsstilssegmentet. Nå debuterer hun som regissør for den nye kolleksjonen til Holzweiler, gjort i samarbeid med nettmagasinet The Cool Girl.

Naturen

– Filmens univers speiler kolleksjonens tydelige appell til naturen og det praktiske. I små og store norske byer lever vi i urbane eller konstruerte miljøer. Med filmen ønsker jeg å gi et observerende blikk på naturens tilstedeværelse og vise hvordan naturen hele tiden omfavner oss, forteller Torseth.

– Naturen er der vi trekker oss tilbake når vi trenger å fylle opp tanken, men også der vi henter inspirasjon, forteller Susanne Holzweiler.

Den norske moteaktøren er en av de største aktørene innen skandinavisk bærekraft med bruk av resirkulert kashmir og ull, samt bruk av nedbrytbar plast i tekniske stoffer.

The Cool Girl

Nettmagasinet The Cool Girl ved Hege Aurelie Badendyck har levert byråtjenesten.

– Det skjer mye spennende i mote-Norge, men det lages lite videoinnhold i bransjen. Nettopp derfor ønsket vi å koble en av Norges desidert dyktigste motefotografer som nå debuterer som regissør for Norges fremste klesmerke, som også er i sterk internasjonal vekst, sier Badendyck

Filmen er produsert av Fastland.

Teaser 1
Teaser 2
Teaser 3