Romega – den nye kilden til omega-3

Det nye kosttilskuddet Romega er ute med sin første reklamefilm, som morsomt nok også er den første reklamefilmen som er produsert hos det nye filmselskapet til Både Og (Både Og + Sølvsuper + PXLR slått sammen).

Stillbilde 2

– Hva passer vel bedre enn å starte med en klassisk vestlandsnaturfamiliefilm med en tekst fra en barnesang, voicet av Torbjørn Harr, når man skal satse på reklamefilm, sier daglig leder i Både Og, Ola-Per Ekblom, i en lang setning.

Lauren Jensen fra kunden Arctic Nutrition føyer til:

– Da Romegas første reklamefilm skulle spilles inn, var det naturlig at valg av lokasjon falt på Runde på Sunnmøre. Ikke bare er Romega forsket frem og utviklet på Sunnmøre, men silda som nyttes i produksjonen blir i tillegg fisket i havområdet utenfor kysten. Det var viktig for oss å skape en god og ekte følelse av reklamefilmen. Det rå og autentiske ved havet skulle belyses, og havets krefter skulle stå i fokus. Dette mener vi kommer godt frem. Både Og har vært en super partner gjennom hele prosessen, og har hjulpet oss til å realisere vår visjon for vår første reklamefilm. Vi er så fornøyd som vi kunne blitt!

Involverte byråer

Både Og logo
Både Og
A

Andres Heger-Bratterud

Regissør

F

Fred Arne Wergeland

DoP

J

Joachim Sandvik

Lyd

R

Ricco Højland Hansen

Grade

M

Mie Sten

Kostyme

Involverte

L

Lauren Jensen

Ansvarlig hos kunde