Ruter lot barna bestemme

Nå kan Oslofolk oppleve ninjaskole, pannekakeland, scary hotel og en magisk regnbuebenk i helgene frem til fellesferien.

93785 e7bbc feature
93787 c1e6a feature

Ruter spurte barn hva de ønsket å gjøre i byen sommer, og gjorde det til virkelighet! Derfor kan Oslofolk oppleve ninjaskole, pannekakeland, scary hotel og en magisk regnbuebenk i helgene frem til fellesferien. En barnslig sommer er en bedre sommer, synes Ruter.

I år som i fjor ønsker Ruter å gi noe tilbake til byen, og by på opplevelser langs rutenettet. Denne gangen ville Ruter gjøre det på barnas premisser, og spurte rett ut hva de aller helst ønsket seg.

Ninjaskole i Birkelunden

– Otto for eksempel, hadde lyst til å lære seg å bli ninja, og det synes vi var så kul idé at vi måtte bare bygge en ninjaskole i Birkelunden, sier ansvarlig for markedskommunikasjon i Ruter, Annika Asté.

Det er Ruters reklamebyrå SMFB som står bak ideen, Fantefilm og Ole Martin Hafsmo på regi, og Playroom som står for gjennomføringen av arrangementene.

– Ingen visste hva som skulle bygges før vi satte barna foran kamera, sier kreatør i SMFB Thomas Askim. Men, som vi håpet og trodde, overgår barnas fantasi det meste.

93786 c7a7c feature
93788 d48a0 feature

Lett tilgjengelig

Arrangementene er spredd rundt i Oslo og Akershus og lett tilgjengelig med kollektivtilbudet. Tiril og Vilma sitt pannekakeland ligger i Grorudparken, Ottos Ninjaskole finner sted i Birkelunden, Leanders Scary Hotel åpner på Langøyene, og Thelmas Magiske regnbuebenk finnes på Huk.

Ha en barnslig sommer!

Hilsen Ruter.

Mer info om programmet finnes på ruter.no/sommer.