Se Freias teaterstunt

SMFB har satt sammen en tre minutter lang dokumentar basert på opptak fra Freias reklameteater i forkant av forestillingen «The Producers» på Oslo Nye Teater.

15964 1b933 original

For to uker siden hadde Freia premiere på det som sannsynligvis er verdens eneste reklameteaterstykke i moderne tid. I hvert fall i Norge. Anledningen var lanseringen av Freias nye sjokolade, Walters No. 156.

I rollene møter vi Per Christian Ellefsen som forteller, Jan Martin Johnsen som en velstående mann og Bartek Kaminski som sjokoladegutt fra Freia.

Den kreative kvartetten fra SMFB hadde dette å fortelle da stykket hadde premiere.
– Vi kom frem til at teaterscenen var et veldig spennende og ikke minst upløyd reklamemedium for lanseringen av Walters No.156 og er glade for at tradisjonsrike Oslo Nye Teater syntes det samme. Freia som merkevare har alltid vært knyttet til teateret og sjokoladen i seg selv har potensial til å bli en moderne klassiker, så det føltes høyst relevant. Samtidig har det vært en veldig givende opplevelse å skulle gi liv til skamløs produktreklame i form av et teaterstykke, sier Hans Magne Ekre, Alexander Gjersøe, Hans Martin Rønneseth og André Koot.

Filmen skal gå på TV 2 i dagene fremover med premiere i kveld, torsdag kl. 20.20.

SMFB:

Kreatører: André Koot, Alex Gjersøe, Hans Magne Ekre og Hans Martin Rønneseth

Konsulent: Christian Steen

Prosjektledere: Jannecke Østvold og Vibeke Wiedswang

Paradox:

Regi: Trond Fausa Aurvåg og Stefan Faldbakken

Produsent: Henrik J. Henriksen

Ansvarlige hos Freia: Bjørn Kjetil Tønnesen og Nina Skotte


Involverte byråer

22656 cabdf original

SMFB