Sector Alarm legger radiokampanjer til Heisholt Inc.

Sector Alarm har valgt å samarbeide med Heisholt Inc. på sommerens radiokampanjer.

– Da vi planla sommerens radiokampanjer ønsket vi å snakke med flere byråer for å høre litt nærmere om deres tanker og prosesser, og vi var ikke i tvil om å velge Heisholt Inc. etter denne runden, sier Gisle Hauge, Brand & Advertising Specialist hos Sector Alarm.

– Heisholt Inc. tenker og jobber utenfor boksen på en måte som passer Sector Alarm godt. Konsept, ideer, manus og spotter ble laget med en inspirerende og imponerende effektiv prosess over noen få dager. Som annonsør er det en fornøyelse å ha fått jobbe så tett med reklamebyrået, fra idé til leveranse, fortsetter Hauge.

Erik
Fra innspillingen hos Sagveien Resort. Fra venstre: Gisle Hauge, Sector Alarm, Christer Magnussen og Erik Heisholt, Heisholt Inc, Jon Iver Helgaker og Knut Bendik Manger Breisten, Sagveien Resort.

– Erstatter både dager og uker og massevis av møter

– Det er en gedigen ære og inspirasjon når en stor og kjent internasjonal merkevare som Sector Alarm velger lille Heisholt Inc. Vi bruker som alltid all vår erfaring, kreativitet, nysgjerrighet og entusiasme på å skape ønskede resultater i tett og åpent samarbeid med kundene våre, og hva vi sammen får med workshops på våre whiteboards, kan jeg med hånden på hjertet si erstatter både dager og uker og massevis av møter hvis man jobber på den tradisjonelle måten, sier Erik Heisholt, kreativ leder i Heisholt Inc.

– Vi vokser og stadig flere kunder ønsker vår alarmleveranse. For oss var det avgjørende å få frem behovet for alarm på en god og kommunikativ måte. I en periode med sterk vekst og tung satsing på merkevaren i hele Europa er det gøy at lokale ressurser leverer toppresultater, sier Hauge.

Verdens verste vaktbikkje

– Oppgaven var å dramatisere Sector Alarms løfte for sommeren om at de vokter boligen din mens du er på ferie. Det har blant annet resultert i et møte både med verdens verste vaktbikkje, og med en innbruddstyv som sterkt misliker Sector Alarm. Som så mange ganger før har Sagveien Resort produsert og løftet grunnideene, smidig, profesjonelt og med ypperste kvalitet på håndverket, sier Erik Heisholt.

Hør kampanjen her:

Vaktbikkja

Vaktbikkja.wav
Last ned

Ronny

Ronny.wav
Last ned

Andre involverte

I

Ivar Nergaard

Skuespiller

K

Kristin Grue

Skuespiller