Seriegründer lanserer innovative sykkelparkeringer

Ved å bruke samme areal som én parkeringsplass for biler, snur Bikeloop to containere oppå hverandre og lager en sykkelparkeringsautomat som rommer 30 sykler. Produktet er nå på vei ut i markedet, og første tårn er allerede på plass på Kadettangen i Sandvika.

KF toppfoto

Nye produkter er fremdeles helt avhengige av enkle opplevelser

For å kunne presentere ny teknologi på en inviterende og enkel måte har Bikeloop investert i strategi, produktutvikling, bærekraft og merkevare. Gjennom omfattende arbeid har gründerne og samarbeidspartnere samlet innsikt, definert merkevarestrategi, utviklet digitale tjenester og lagt en utrullingsplan. Resultatet er et gjennomarbeidet produkt som har en naturlig rolle i byer og som skaper verdi for alle type syklister.

KF1
KF2
KF3
KF4

– Arbeidet med Bikeloop er et godt eksempel på hvorfor det er så avgjørende at selskaper investerer i branding, og da spesielt i tidlig fase. Strategisk branding gir dem verktøyene til å presentere noe komplisert, på en enkel og forståelig måte. Opplevelsene vi bygger gjennom tone of voice, brukervennlighet og design er helt avgjørende for at man kommer riktig ut av startblokka, sier Jørgen Krogsveen, Brand Director i Bold Scandinavia

– Vi ønsket å bygge en tjeneste som forener alle på sykkel i urbane omgivelser. Å få Bold med som partner helt fra starten har vært avgjørende for lanseringen. Teamet har vært en pådriver for å finne strategiske retninger, kreative konsepter og skape brukervennlige merkevareopplevelser, sier Hedda Heyerdahl, CEO i Bikeloop.

Bold Scandinavia er en del av NoA og arbeider med målrettet merkevarebygging gjennom design og merkevareopplevelser.

Bikeloop er et norsk gründerselskap som utvikler innovative sykkelparkeringer hvor syklene lagres vertikalt med et svært lite fotavtrykk, ideelt for urbane områder.

Involverte byråer

Bold Scandinavia
V

Vanja Andersen

Motion Designer

M

Metta Wangsa

Designer

T

Tya Amelia

Senior Designer

J

Jørgen Krogsveen

Brand Director

J

Johanna Lundborg

Rådgiver

Involverte

H

Hedda Heyerdahl

CEO i Bikeloop

F

Federico Leggio

Motion Designer

O

Ole Magnus Saxegård

Illustrasjoner