Setter tanker til «Hvem vi er i våre klær»

Camber USA har i partnerskap med AUR Projects samarbeidet for å utforme et narrativ som utforsker betydningen av klær i våre liv. Dette har resultert i filmen «Hvem vi er i våre klær.»

Framegrabs Camber25

Camber USA har spilt en sentral rolle i amerikansk kleskultur siden 1982, og deres plagg har funnet veien til mennesker fra alle samfunnslag. Fotografier av ikoner som Bruce Springsteen og Ol’Dirty Bastard ikledd Camber-klær vitner om merkets tidløse appell og evnen til å overskride kulturelle grenser. Camber USA representerer det beste av hva amerikansk tekstilindustri en gang var, hvor ikke alt som er bra er dyrt, og det trenger heller ikke være dyrt for å være bra.

– Da Christian Søgaard i produksjonsselskapet AUR Projects delte sin beundring for kvaliteten og ektheten i klærne til Camber USA, skjønte jeg at dette kunne bli starten på et unikt samarbeid, sier Martin Rustad, eier av camberusa.no.

Gjennom sitt samarbeid har de kommet frem til at Camber-gensere kan brukes i utallige situasjoner og sammenhenger, og at klærne, over tid, blir en integrert del av personens historie. Camber-klær er og forblir et kvalitetsprodukt, kjent for sin slitestyrke og holdbarhet over tid.

Christian Søgaard og AUR Projects utforsker og formidler disse historiene gjennom branded content, der fokuset ligger mer på dokumentarisk og ekte historiefortelling.

– Jeg ønsket å vise at klær er mer enn bare beskyttelse mot vær og vind; de er våre følgesvenner gjennom livets oppturer og nedturer. Det er fascinerende å finne historier i de mest hverdagslige gjenstandene, sier Christian.

Se filmen her.

Involverte byråer

AUR Projects
L

Leander Håvik

DoP og grade

M

Marthe Hesvik

Make-up artist og styling

M

Martin Rustad

Stills og styling

E

Eira Aksnes

Medvirkende

I

Ignacio Silvia

Medvirkende