Smaken av julens beste øyeblikk for 34. år på rad

Gilde Juleaquavit er for mange det soleklare valget til julematen, og ble første gang lansert i 1988. Juleaquaviten skifter design hvert år, og hvert design fokuserer på det aktuelle årstallet.

1 Juleaquavit
2 Juleaquavit modnet
3 Juleaquavit design
4 Juleaquavit design

– Designet av Gilde Juleaquavit er en oppgave vi går til med ydmykhet og respekt. Gilde Juleaquavit er en viktig del av julefeiringen for mange nordmenn, så vi har laget en flaske som er moderne uten å bli enkel, og som er høytidelig uten å virke gammeldags, sier Nina Kristensen, seniordesigner i Design House, og fortsetter: – Flasken har fått et rikt uttrykk med fine detaljer som løfter ethvert festbord!

Rike illustrasjoner skaper høytidelig stemning

I år lanseres Gilde Juleaquavit med nytt design for 34. gang, og årets flaske er inspirert av en jul fylt av snø og magi.

Flasken er rikt illustrert med vakre elementer som skaper en høytidelig følelse, og som gjør karaffelen overflødig på julens pent dekkede bord. På flasken finner vi i år en nydelig blanding av snøkrystaller, ranke hjortedyr og eviggrønne greiner med kongler og eikenøtter – en harmonisk illustrasjon med håp om en magisk jul med mange fine øyeblikk.

Gilde Juleaquavit lages på samme måte hvert år, og en andel av aquaviten er modnet i ett år, en andel er modnet i to år og en andel er den unike «moderandelen» fra de siste 33 årgangene. Dermed består Gilde Juleaquavit 2021 av edle dråper fra alle de tidligere årgangene!

I tillegg til flasken på 70 cl består serien av en flaske på 100 cl, en flaske på 50 cl, samt en Gilde Juleaquavit Ekstra Modnet.

Involverte byråer

Design House