Sørlandschips vil bli årets sommerhit

Sørlandschips og Oral Bee & Da Playboy Foundation skaper ekte sørlandsk sommerstemning med «Sommer’n for meg».

Det blir litt ekstra sommerlig stemning i den sørlandske skjærgården når Da Playboy Foundation-trioen Oral Bee, Mr. Pimp Lotion og Big Ice ankommer i bil fra østlandet, slik vi ser i den splitter nye musikkvideoen for «Sommer’n for meg», som er laget i samarbeid med Sørlandschips og Yellow Banana.

– Vi liker å prøve noe nytt

Låta skal legge grunnlag for ekte sørlandsk sommerstemning på alle «smeigedager» vi har foran oss denne sommeren.

– Det hele startet med en idé og en drøm om å lage en sommerlåt med Oral Bee & Da Playboy Foundation. Vi synes dette var en ny, ekte og morsom måte å vise frem Sørlandschips på, sier kategori- og markedssjef Inger Lise Nestor i Sørlandschips.

– Vi liker å prøve noe nytt og dette hadde vi aldri gjort før. Etter kort prat rundt bordet i lunsjen bestemte oss for at dette må vi da bare få til! En kjapp telefon til Big Ice i Da Playboy Foundation og Yellow Banana og prosjektet var i gang, forteller hun.

– Vi er veldig stolte av resultatet, men ikke minst er vi veldig stole av det fantastiske samarbeidet vi har hatt med Oral Bee, Mr,. Pimp Lotion, Big Ice og Yellow Banana. Det var en helt åpen brief som ble levert til Oral Bee & Da Playboy Foundation og de tok dette til nye høyder! Vi gleder oss til å høre låten ute i sommer, sier Inger Lise Nestor.

«Pimp flak» i begrenset opplag

Ifølge daglig leder Ola Winsnes i Yellow Banana har «Sommer’n for meg» vært et utrolig morsomt prosjekt å jobbe på.

– Og det er dessuten helt i tråd med Yellow Bananas visjon som byrå. Å produsere innhold som gir merverdi for publikum. Å få jobbe med en så leken og godt likt merkevare er virkelig en glede. Det at de er små og lokale gjør dem ikke bare i stant til å lage et fantastisk bra produkt. Det gjør dem også i stand til å være raske og ta avgjørelser som gjør prosjekter gjennomførbare, sier Winsnes.

– En sikker vinner

Som en del av lanseringen vil det også være en Sørlandschips-pose i butikken med navnet «Pimp flak», som kommer i begrenset opplag.

– Hele dette prosjektet har blitt drevet av et stort engasjement og troen på at ideen er såpass sterk at dette kan bli noe stort fra alle involverte. Prosjektet har derfor utviklet seg i nye retninger underveis, og nå står vi her med en sommerlåt, musikkvideo og en helt egen Sørlandschips-pose, avslutter Inger Lise Nestor.

– Kombinasjonen av Sørlandschips og Da Playboy Foundation føler vi er en sikker vinner. Om bare noen får denne låta på hjernen i den grad vi har nå, vil dette bli noe vi kommer til å høre utover sommeren, spår Ola Winsnes avslutningsvis.