Timing og presisjon fra Hugo Boss watches

Hugo Boss i samarbeid med illusjonisten Alex Alexxander i ny klokkekampanje.

94347 b6d8f original
94348 58ef8 original
94349 9cee2 original
94350 5256f original
94351 8bc41 original

For Hugo Boss watches, som er mest kjent for sin rene stil og klassiske design, er valget av illusjonist Alexx Alexxander som ambassadør en spennende kontrast. Alexx er på sin side mest kjent for sine ekstravagante antrekk, tøffe illusjoner og halsbrekkende stunt.

– Denne kontrasten åpner muligheten for å skape et nytt visuelt uttrykk som kombinerer de beste sidene ved de to merkevarene og lage en kampanje som føles nær og personlig samtidig som den oser av kvalitet og tidløs klasse, ifølge kreativ leder og regissør Joon Brandt i Imagine a Theory.

I filmen får vi altså se Hugo Boss herreklokker på armen til en av Norges mest anerkjente illusjonister. Vi følger Alexx gjennom et univers av ulike gjøremål og destinasjoner, mens voice’en reflekterer seg gjennom livet. Felles for Hugo Boss watches og illusjonene til Alexx er fokuset på timing og presisjon. Dette ligger som et premiss hele veien og når et klimaks mot slutten når filmen viser et glimt av illusjonistens siste og mest ekstreme stunt, hvor disse verdiene bokstavelig talt er livsviktige.

Det er lagt stor vekt på å linke riktig profil med merkevaren for å forsterke og utvikle brandet.

– Kombinasjonen Alexx Alexxander og Hugo Boss gir merkevaren en ekstra dimensjon, sier Brandt.

I tillegg til hovedfilmen består kampanjen av flere ledd. Til bruk i sosiale kanaler er det laget en egen filmsnutt for snapchat, hvor Alexx på magisk vis får klokken han har på armen til å forsvinne og du må sveipe opp for å finne den igjen. Dette skaper en nysgjerrighet, hvor ble klokken av?! Og når du sveiper opp, kommer du rett inn i nettbutikken hvor alle klokken selvsagt hører hjemme.

Det er også planlagt et stunt på jernbanetorget hvor Alexx skal gjennomføre sitt siste og mest ekstreme stunt live for alle som vil se. Og i alle butikker som fører Hugo Boss watches vil det bli lansert en egen klokke med Alexx Alexxanders særegne signatur. Denne klokken blir tilgjengelig for salg i løpet av høsten.

Det er det kreative byrået Imagine A Theory som har utviklet ideen og det kreative konseptet og som står bak produksjonen, i samarbeid med Alexx Alexxander og klokkeleverandør Optura AS.