Stopp hesten, jeg vil av!

Rikstoto slipper nye filmer som beviser at du ikke trenger å vite så mye om hest, for å vinne på hest.

86471 f2f9a original
«Tim»
86472 5f894 original
«Tim» web
86473 75442 original
«Tim» web (kort)

Hester er store, litt skumle dyr som løper veldig fort. De fleste av oss vet at den har et hode, hale og fire ben, men der stopper også kunnskapen. Når man ikke klarer å skille en hest fra en annen er det vanskelig å vite hvilken av de man skal satse på at vinner neste travløp. Sammen med Anorak har Rikstoto laget tre nye filmer for å vise at det å vinne på hest er like lett for alle.

– De fleste av oss tror man må ha inngående kunnskap om hest for å vinne de store pottene. Heldigvis stemmer ikke dette! Med Lyntoto får man en unik kupong, utfylt av våre eksperter, og på denne måten har mannen i gata like stor sjanse til å vinne som mannen i kafeteriaen på Bjerke, sier markedssjef Morten B. W. Tønnesen i Rikstoto.

For å gjøre dette tydelig arrangerte vi et ukomfortabelt møte mellom en nervøs Lyntotospiller en tålmodig hest. Tim er så langt fra hesteekspert man kommer, og på denne måten får vi forhåpentligvis fortalt resten av Norge at du ikke trenger å ha peiling på hest, for å vinne på hest.

Hvis Tim kan spille Lyntoto, så kan alle spille Lyntoto.

Filmene er produsert av FUS! med Morten Borgestad på regi og Knussi som hest.


«Tim» web

«Tim» web (kort)

Utmerkelser

  • Gullblyanten 2017 Film