Supernordic står bak Aker BioMarines nye protein-brand

Aker BioMarine utvider sin ingrediens-portefølje og lanserte 14. januar INVI Protein, et hydrolysert protein som også er rikt på mineraler inkludert kalsium og magnesium.

– Nylig lanserte Aker BioMarine sitt nye produkt INVI Protein. Vi skal ut å konkurrere med denne merkevaren i et marked med en global verdi på 290 milliarder. Derfor har det vært viktig for oss å lande en visuell profil som fremhever produktets egenskaper og vil være appellerende til våre kunder. Supernordic har hjulpet oss godt i denne prosessen; fra utvikling av navn til nettside, sier markedsdirektør i Aker BioMarine, Ingeborg Tennes.

Products
Leggins
Bottle
Watch
Graphic 03 1

Aker BioMarine er verdens ledende leverandør av ernæring til mennesker fra krill, den naturlige, kraftige og helsefremmende kilden fra det uberørte vannet i Antarktis.

– Supernordic har samarbeidet med Aker BioMarine siden eventyret startet for mer enn ti år siden og vi synes det er spennende å få være med på utviklingen av innovative produkter, sier Arnstein Sarset, grunnlegger og art director i Supernordic Design Studio. – Våre standarder for kundeforhold er basert på å være hands-on, ha solid erfaring, innsikt samt en aktiv og smart bruk av ny teknologi, noe som har vist seg å være en god match for Aker konsernet, avslutter Sarset.

Designbyrået har utviklet INVIs merkeidentitet, typografi, fargepalett, ikonografi, animasjoner og fotobibliotek. Supernordic står også bak navneprosessen og webdesign.

Om Supernordic Design Studio

Supernordic Design Studio har fire ansatte i Oslo med én i lockdown i Lisboa. Studioet har stått bak identiteten til NRC flyktninghjelpen, Norsk Maritimt Museum, Akastor, Stiftelsen Vi, Aker Carbon Capture, Aker Offhore Wind og Aker Horizons. På kundelisten finner vi også Klaveness, Norges Skiforbund, Confirma Software, Stiftelsen Vi og Himkok.

Involverte byråer

Supernordic