Telenor T-We: Se sammen. Selv om dere er fra hverandre.

Isolasjonen trenger ikke hindre oss i å dele øyeblikk og oppleve noe sammen.

Det er mange som sitter alene nå for tiden. Særlig besteforeldre. Men det trenger ikke hindre oss i å dele øyeblikk og oppleve noe sammen. TV og strømmetjenesten T-We fra Telenor har et enkelt forslag til hvordan vi fremdeles kan se film og serier sammen. Hva om du ringer opp en venn eller et familiemedlem på for eksempel Skype. Og bli enige om hva dere skal se på TV. Trykk play samtidig og del opplevelsen.

– Dette er en kampanje som ble tenkt, løst og spilt inn i løpet av få dager. Det er utfordrende å gjennomføre filminnspillinger for tiden. Med strenge regler for hvor mange som kan være samlet. Men takket være videooverført monitor, og få mennesker med mange roller, er det faktisk mulig. Vi har alle et ansvar for at ikke hele bransjen strupes, sier Petter Bryde i Pol.

– Teknologi trenger ikke være komplisert. Vi bare minner deg på de enkle mulighetene du allerede har. Vi i Telenor spiller en viktig rolle i disse dager og vi ønsket å formidle dette på en relevant og varm måte ut i markedet. Hvis du kontakter noen du vet sitter alene i kveld, og foreslår å se en serie sammen, lover jeg at de blir glade, sier Lene Johansen i Telenor.

Filmen er laget av Einarfilm med Aksel Hennie på regi. Se den her: