Tinagent får ny nettside

I samarbeid med Bold har Tinagent fått utviklet nye nettsider. Målet for prosjektet har vært å utvikle en intuitiv brukeropplevelse på tvers av kontaktpunkter, og en løsning som på en god måte kombinerer presentasjon av foto- og filmproduksjoner.

Tinagent16x9

Tinagent var Norges første agentur for fotografer da de startet opp i 1995. I dag leverer de på fullskala foto- og filmproduksjoner, ofte i kombinasjon. Dette har skapt et behov for en ny nettside som viser et kuratert utvalg fra et bredt spenn av fotografer og regissører.

Bold har hatt gleden av å utvikle den nye nettsiden i tett samarbeid med Tinagent. Målsettingen for prosjektet har vært å utvikle en enkel og intuitiv brukeropplevelse og en løsning som på en god måte kombinerer presentasjon av foto- og filmproduksjoner.

02 Knut Bry
Foto: Knut Bry

Nettsiden har fått et renere, mer tidsriktig uttrykk som fremhever arbeidene til fotografene/regissørene og fokuserer på å vise mangfoldet av visuelle uttrykk i stallen til Tinagent.

– Samarbeidet med Bold har vært en spennende prosess der vi aktivt har jobbet for å skape nye løsninger som først og fremst skal fungere som et godt verktøy for kundene våre. Bold har gjennom workshops og dialog satt seg grundig inn i våre ønsker og behov. Deretter fikk de frie tøyler til å utforme løsninger. Vi er takknemlige for at Bold har utfordret oss i prosessen, og synes den nye løsningen representerer oss perfekt, sier en tydelig stolt Tina Holth, daglig leder i Tinagent

– Vi er veldig stolte over å presentere samarbeidet med Tinagent for utvikling av en tidsriktig og mer brukervennlig digital løsning som er enda mer relevant og tilpasset nye behov. Vi har satt stor pris på det tette og gode samarbeidet med teamet hos Tinagent og utvikler Ezekiel Aquino som har bidratt til å løse behovene for nettsiden sammen med oss, sier designansvarlige Metta Wangsa og Tya Amelia.

07

Den nye nettsiden gir Tinagent og fotografene/regissørene full tilgang til selv å kuratere sine arbeider og prosjekter, og det dynamiske layout-systemet gir hver enkelt mulighet til å uttrykke sin egen stil og personlighet i arbeidene som presenteres. Gjennom dette skapes variasjon og personlighet som er knyttet både til person og prosjekt på en god måte.

Involverte byråer

Bold Scandinavia
M

Metta Wangsa

Designer

T

Tya Amelia

Design Director

Tinagent Fotoagentur
C

Cathrine Sigurdsen

Ansvarlig hos kunde

A

Aleksandra Lamberg

Ansvarlig hos kunde

T

Trine Hisdal

Ansvarlig hos kunde

Andre involverte

E

Ezekiel Aquino

Utvikling