TINE feirer 20 år med drømmer

TINE Fotballskole blir i år gjennomført for 20. gang og markerer begivenheten med en kampanje i samarbeid med Norges Fotballforbund.

85804 2a4ed original
85805 a2186 original
85806 a9bbf original

TINE Fotballskole er et samarbeid mellom TINE og Norges Fotballforbund som begynte i 1998. Hvert år deltar over 450 lokale klubber og over 70.000 barn mellom 6-12 år, på det som har blitt en av verdens største fotballskoler for barn.

– Vi er utrolig stolte av TINE Fotballskole, og at vi hvert år får lov til å være med å gi næring til alle disse barna sin idrettsglede. Når vi i år gjennomfører TINE Fotballskole for 20. gang, ønsket vi å hylle alle de som har vært deltagere med en egen kampanje, og formidle noe av den fantastiske entusiasmen vi opplever hvert år gjennom TINE Fotballskole, forteller Ann-Kristin Syversen i TINE.

Kampanjen består av en hovedfilm med det norske herrelandslaget, samt kortere versjoner tilpasset sosiale medier med Ada Hegerberg og Joshua King.

Over 1 million barn har deltatt på fotballskolen gjennom årenes løp. Mange av deltagerne kommer også tilbake senere, da som instruktører og bidragsytere gjennom de lokale klubbene.