Tolkninger av Montée

Omslaget til Montée-albumet «Rendition of You» er laget av Martin Yang Stousland og Christian Bielke, mens Ingri Haraldsen står for illustrasjonen.

16378 7e882 original
16377 be172 original
16375 5ff2d original
16376 44199 original
16379 5ed79 original

Albumet har riktignok vært ute i noen måneder, men vinyl-omslaget til Montées «Rendition Of You» tåler videre granskning. Designer Martin Yang Stousland ville gjøre et omslag delvis inspirert av Miles Davies' klassiske «Bitches Brew» (1970).

– Montée har tidligere brukt elementer av skog og natur på omslagene sine, og idéen var å lage et slags moderne «Bitches Brew»- inspirert cover med et hint av naturelementene de har brukt tidligere, forklarer designeren.

Basert på pressebilder

Det var ikke tid eller mulighet til å ta bilder av bandet, så løsningen ble å kontakte den talentfulle kunstneren Ingri Haraldsen, som gjorde en fantastisk jobb med å illustrere alle bandmedlemmene basert på eksisterende pressebilder, forteller han.

Teksten på vinylcoveret er preget, og i tillegg til vinylen er det også blitt produsert CD-cover, flere singel- og remixcovere, bannere, backdrop, t-shirts og totebags.

Design: Christian Bielke og Martin Yang Stousland
Illustrasjon: Ingri Haraldsen

Involverte byråer

Bielke&Yang