Torny&Ingrid med Delikate situasjoner

Mills er i gang med å stake ut en ny kurs for Delikat påleggsalater. Jobben med å utvikle det nye konseptet gikk til det selvstendige kreative teamet Torny&Ingrid.

Delikat film screenshot4

– Vi har gjort en grundig jobb med å finne frem til kjernen i merket og utvikle en ny kommunikasjonsplattform som løfter frem det merkevaren handler om: Nemlig å enkelt kose seg med god mat – uansett situasjon, forteller Merkevaresjef for Delikat, Karine Sveli.

Torny&Ingrid vant oppdraget etter en pitchrunde før jul. Teamet har jobbet freelance for byråer de siste årene, men begynte å jobbe direkte for kunder som følge av jobbtørke under korona.

– Det er godt å se at det går an å finne nye måter å jobbe på i utfordrende tider, og det har vært skikkelig fint å jobbe med Mills! Vi har hatt fokus på å utvikle et konsept som kan tilpasses ulike sesonger og leve lenge, forteller det kreative teamet.

Sentralt i arbeidet er den første filmkampanjen med Delikate situasjoner. Filmene er laget av FUS! og regissør Morten Borgestad og produsentene Glenn Huth Mæland og Halvor Lid. Se filmene her: (artikkelen fortsetter under)

– Det er ekstra gøy å lage film når konseptet er så tydelig og godt utarbeidet som det var av Torny&Ingrid. Både team og kunde har stolt på at valg av regissør var riktig og utvist full tillitt til Mortens anbefalinger underveis. Dette er de aller beste forutsetningene for morsomme og effektfulle filmer, sier FUS!-produsent Glenn Huth Mæland.

Ekko Agency med Joachim Alte og Ann-Kristin Kreutz har stått for utviklingen av sonisk branding med tilhørende lydlogo.

– Selv om en lydlogo er kort er det en omfattende prosess å destillere essensen av en merkevare til noen få toner. Med Delikat kom vi frem til en melodibasert lydlogo som kan varieres fra kampanje til kampanje, og den skal få mange ulike innpakninger i årene som kommer, forteller Joachim Alte.

Andre involverte

K

Karine Sveli

Ansvarlig hos kunde

A

Anette Tvenge

Ansvarlig hos kunde

J

Jenný Rut Sigurgeirsdóttir

Ansvarlig hos kunde