Vinner-ritualer er den nye profilfilmen fra Bama

Fuel Reklamebyrå og Motion Blur med Harald Zwart på regi skal inspirere med hjelp av store forbilder, og få folk til å spise mer frukt og grønt.

Bamafemomdagen

I filmen møter vi landslagsspillerne Erling Braut Haaland, Caroline Graham Hansen og Martin Ødegaard på trening og før kamp. Her viser de frem noen av sine «pre game rituals»– ting de gjør før de skal i ilden. Idrettsstjerner er store forbilder, og i split screen får vi se unge fans kopiere dem.

– Realisme er denne filmens kvalitet, og hjelper til å skape en nærhet til de store stjernene. De er som oss, de må også spise sine 5 om dagen, sier kreativt team Bianca Olsson og Linn Tidemandsen i Fuel Reklamebyrå.

– Ungdom er også gjennom sosiale medier vant til å se hvordan de store stjernene er «off camera», derfor ville det føles fjernt å lage noe alt for polert.

Hovedfilm. Artikkelen fortsetter under.

«5 om dagen» har vært en viktig del av BAMAs kommunikasjon siden 1994.

– Filmen er et resultat av mye engasjement hos alle som har bidratt. Vi håper kampanjen får frem at «5 om dagen» er enkelt med gode rutiner, uansett om du er proff eller bare har det gøy med ball. Det vil være en skikkelig nettsuser om vi inspirere mange til å finne sine egne «5 om dagen»-ritualer, sier Ingebjørg Hjortdahl, marketingsjef i BAMA.

Musikken i filmen er laget av Isak Heim & Rat City. Brødrene Kent og Cato i Rat City er tidligere kjent i Norge fra Donkeyboy, men også for debutsingelen «Kind of Love» som ble en stor hit i 2019.

På landingssiden kan man se filmen, få tips om hvordan man spiser 5 om dagen, ta del av en visuell guide og bli inspirert av 685 oppskrifter.

Nedklipp 1
Nedklipp 2

Involverte byråer

Motion Blur Filmproduksjon
H

Harald Zwart

Regissør

J

Jon Gaute Espevold

DOP

E

Erik Skram Dyblie

Produsent

J

Joakim Wagner-Larsen

Produksjonsleder

D

Daniel Røsset

Produksjonsdesign

B

Ben Lucas

1st AD

H

Henrik Zwart

Klipp

K

Kjetil Haugen

Online

Obs7rund

Orange Blue Supervision Musikk, research og klarering

Andre involverte

I

Ingebjørg Hjortdahl

Ansvarlig hos kunde

P

Philip Hambi / MPC London

Grade