Visuell profil for Arkivet

Folk kommer og går, men Arkivet består: Et dynamisk co-working space i Sandnes får en visuell profil som både er eksklusiv og distinkt.

Sentralt i Sandnes finner man Arkivet, et nyskapende co-working space som tilbyr både faste kontorplasser og fleksible hotdesk-er. Med en visjon om å tiltrekke seg de rette leietakerne – sosiale, profesjonelle folk som ønsker et unikt og kvalitetsfylt arbeidsmiljø – ønsket Arkivet seg en visuell profil som både var eksklusiv og distinkt.

Presentasjon2
Presentasjon3
Presentasjon4
Presentasjon5
Presentasjon6

Kjernen i Arkivets visuelle identitet er den innovative «un-Limited Edition»-logoen. I stedet for å hvile på en enkel, statisk logo, har vi skapt en logoanimasjon hvor hver «frame» fungerer som en potensiell logo. Dette understreker ideen om et stadig endrende miljø – Arkivet er aldri det samme to ganger.

Presentasjon7
Presentasjon8
Presentasjon9
Presentasjon10
Presentasjon11

Animasjonen gir liv til Arkivets navn ved å variere og animere alle bokstavene, med unntak av «A»-en. Dette valget symboliserer stødigheten i Arkivet, samtidig som det reflekterer tempoet, variasjonen, og den tilfeldige naturen ved et co-working space. Fra langtidsleie av kontorer til korttidsleie av skrivebord, illustrerer logoen det dynamiske ved at folk kommer og går, men Arkivet består.