Volkswagen Nyttekjøretøy lanserer elektrisk kontorstol

En kontorstol som kan kjøre, har LED-lys, assistentsystemer og infotainment system – hvorfor i all verden har Volkswagen laget dette?

Kontorstol VW

Volkswagen Nyttekjøretøy har vært lenge Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, i hele 17 år på rad har vært Norges mest kjøpte merke for Nyttekjøretøy. Nå har de sammen med blant annet TRY, latt seg inspirere av elbilene og utviklet en helelektrisk kontorstol, med mange av de samme brukervennlige funksjonene som du finner i Volkswagens biler.

– Det er mange i målgruppen vår som ikke engang ville vurdert å bytte jobben sin mot en kontorjobb. Vi har denne gangen undersøkt om vi kan legge enda mer fokus og stolthet til det å ha en av våre varebiler som sin daglige arbeidsplass, sier Ingvild Øversveen, Markedssjef for Volkswagen Nyttekjøretøy.

Sammen med TRY, og andre samarbeidspartnere, har Volkswagen Nyttekjøretøy skapt og bygget; Norges mest populære arbeidsplass på fem hjul.

– Ting våre kunder har blitt godt vant til er ting kontorarbeidere bare kan drømme om. Vi ville gi de som jobber på kontor hele dagen en smakebit på hvordan det er å ha bilen som arbeidsplass – ideen handler om å sette våre kunders arbeidshverdag i kontrast til alle som jobber på et kontor, fortsetter Ingvild

Hovedfilmen. Artikkelen fortsetter under.
Making of: Her kan du hvordan Animasjonsdepartementet og TRY bygget stolen.

Mads Krogh og Sebastian Rasch utgjør det kreative teamet fra TRY som står bak ideen.

– Stolen gir oss muligheten til å snakke om helt ekte og reelle fordeler med Volkswagen Nyttekjøretøy, men på en ny og helt uventet måte. Ved å inkludere førerassistansesystemer som ryggekamera og sensorer, setevarmer, infotainmentsystem og andre nyttige funksjoner, vil vi vise hvorfor bilene er så populære, sier teamet bak kampanjen.

0 Main
1 Main2
2 Ryggekamera
3 Dekk
4 Søm
5 Lys
6 baggasje
7 Media

– Stolen er bygget her i Oslo i samarbeid med Animasjonsdepartementet, og har vært ett nitid arbeid hvor mange brikker og fysiske lover har vært testet ut før den endelige versjonen var klar til lansering. Det har vært viktig å gjenskape kjøreopplevelsen som ett nyttekjøretøy gir deg og i tillegg la kontoransatte få smakebiter av noen av «godsakene» fra bilene, men kanskje mest av alt gi de som har bilen som arbeidsplass en mulighet til å le litt av de av oss som er uheldige nok til å jobbe på kontor, fortsetter teamet.

Full utstyrsliste finnes på https://www.volkswagen.no/no/n...

Involverte byråer

Frame
TRY
A

Anne Birgitte Nesse

Design

T

Thomas Fuglem

Klipp bakomfilm

M

Marianne Sørlie

Prosjektleder

T

Trond Sandø

Rådgiver

Oioioi Produksjonsselskap bakomfilm

Andre involverte

I

Ingvild Øversveen

Markedssjef Volkswagen Nyttekjøretøy