Geelmuyden tar over Brann

Kun en dag etter offentliggjøringen av at Hans Geelmuyden går av som sjef for PR-byrået Geelmuyden Kiese, kommer meldingen om at han nå tar over den ledige stillingen som trener for Sportsklubben Brann.

Hans merket

I samme melding informeres det om at tidligere Brann-trener Lars Arne Nilsen går motsatt vei.

I en samtale som aldri fant sted, utdyper Hans Geelmuyden valget til KF Pluss.

– Ja, dette er en beslutning som føles logisk for begge parter. Brann har den siste tiden savnet en leder som stiller opp og uttaler seg i media, mens vi i GK har vært plaget av en sjef som snakker litt for mye.

– For meg personlig er også dette et naturlig steg videre. Nå som jeg flytter fra Østlandet, kommer jeg tettere på vestlige verdier, og det er noe jeg brenner for. Dessuten er jeg fascinert av språket, de snakker jo en form for kebabnorsk der borte.

«Nå som jeg flytter fra Østlandet, kommer jeg tettere på vestlige verdier, og det er noe jeg brenner for.»

Hans Geelmuyden

Geelmuyden ser mange likheter mellom fotballen og PR-faget.

– Ja, felles for både PR og fotball er jo at du finner de rette typene. Jeg har derfor bestemt meg for å tilby Umar Ashraf en rolle i angrep, mens jeg selv går i forsvar. I kommunikasjonsfaget blir du jo skutt om du står stille. Men slik er det ikke i fotballen. Der kan du stå stille og skyte selv. For eksempel på frispark og cornere. Så det er også forskjeller, avslutter den ferske Brann-treneren.

PS! I en tekstmelding bekrefter Lars Arne Nilsen at han tar over som Managing Partner i GK Gruppen, og at han ser frem til å jobbe med store kunder som IKEA og LO.

Om KF Pluss

KF Pluss er som KF, bare med litt ekstra humor. Redaksjonen er uavhengig og arbeider døgnet rundt med å nesten fortelle deg sannheten.