Terje Johnsen leder Gullblyanten

I år som i fjor var planen at Halvard Djupvik Smedsrud og Tom Aksel «Bexi» Mathisen skulle lede Gullblyanten førstkommende fredag kveld. Grunnet sykdom blir det i stedet comeback for en velkjent bransjepersonlighet.

Terje KFPLUSS
Terje Johnsen var et helt åpenbart valg, ifølge Kreativt Forum.

– Da en vond rygg brått satte en stopper for «Bexi», samtidig som Halvard har fått oppblussing av hissig elveblest, ble vi nødt til å kaste oss rundt, forteller Kreativt Forum.

– Og når man plutselig får et problem servert sånn i fanget, er det naturlig å se mot en problemløser. Da ble hverdagsutfordreren Terje Johnsen et helt åpenbart valg.

Løsningsorientert frontfigur

Terje Johnsen påstås å ha fartstid fra Silicon Valley og erfaring fra internasjonal diplomati, men er nok for de fleste her hjemme mest kjent for reklamekampanjen han gjorde for Telia i 2020.

Etter en sommer med mye oppmerksomhet, valgte han å avbryte kampanjen for å trekke seg tilbake fra rampelyset.

– Det ble nok litt mye ståhei en periode, kan Johnsen fortelle. 

– Både blant folk flest, men kanskje særlig innad i reklamebransjen. Men det er vel litt sånn typisk norsk nisselue at en masete og lite troverdig dukkefigur på død og liv skal mislikes av absolutt alle?

Ser fremover

Johnsen kan fortelle at dette er noe han nå har lagt bak seg, og at han gleder seg stort til fredagens festkveld.

– Ja, nå ser jeg bare fremover. Jeg setter stor pris på å få være reklamebransjens midtpunkt igjen. Og det skal bli deilig å være del av en scene der undertegnede ikke er den mest animerte karakteren, avslutter Johnsen.

Gullblyanten arrangeres på The Hub fredag 17:00.

Om KF Pluss

KF Pluss er som KF, bare med litt ekstra humor. Redaksjonen er uavhengig og arbeider døgnet rundt med å nesten fortelle deg sannheten.