Gullblyanten med splitter ny politisk bordfordeling!

Diskusjonen om at byråansatte må være åpne om sitt politiske ståsted ovenfor kollegaer og kunder, har resultert i ny bordfordeling på reklameårets vakreste kveld.

G Bpolitikk

I de siste dagene har debatten rast om betydningen av politisk tilhørighet i reklamebransjen. Ordskiftet har kranset rundt spørsmålet om byråansatte må være åpne om sitt politiske ståsted ovenfor kollegaer og kunder. Ifølge kilder KF Pluss-redaksjonen har vært i kontakt med vil dette påvirke bordfordelingen på Gullblyanten – som et lite forsøk på å komme partene i møte.

Så i år plasseres deltakerne etter politisk tilhørighet, framfor hvilket byrå man jobber i. Hensikten skal være å bryte ned byråbarrierene og legge til rette for bedre samtaledynamikk.

– I år gjør vi et lite forsøk på å bryte opp i tradisjonene, på en litt utradisjonell måte, sier prosjektleder for Gullblyanten, Kreativt Forums Victoria Bratli i en kort kommentar.

Etter hva KF Pluss-redaksjonen forstår skal den nye bordordningen ha kommet i stand etter nevnte meningsutveksling og dette vil resultere i at bordene vil variere i både størrelse og utforming.

Den foreløpige bordoversikten ser slik ut:

Bord 1: Høyre ­– hestesko nærmest scenen.
Bord 2: Arbeiderpartiet – langbord i midten av salen.
Bord 3: Venstre – ovalt 8 mannsbord like til høyre for arbeiderpartiet.
Bord 4: Senterpartiet – ovalt 8 mannsbord påkoblet i enden av arbeiderpartibordet.
Bord 5: Sosialistisk Venstreparti ­– langbord ved nødutgangen.
Bord 6: MDG ­– langbord ved den andre nødutgangen.
Bord 7: Fremskrittspartiet ­– Stående servering i baren.
Bord 8: Rødt og Pasientfokus – Variert tapas og storskjerm med visning av Gullblyanten i lobbyen.

Om KF Pluss

KF Pluss er som KF, bare med litt ekstra humor. Redaksjonen er uavhengig og arbeider døgnet rundt med å nesten fortelle deg sannheten.