Innbruddsgåten er løst, Try frastjålet byrå

Natt til tirsdag for fjorten dager siden ble Trys lokaler i Kongens gate utsatt for innbrudd. Men, det var lenge uklart hva som ble stjålet. Nesten en uke senere har byråledelsen endelig kommet til bunns i hva som forsvant.

Try huset

Innbruddet i TRY-Huset

Tidligere denne måneden hadde landets største reklamebyrå TRY-Huset en lei avslutning på pinsen da alarmen pluteselig gikk. Det viste seg å være et utrolig kjedelig, men ikke-dramatisk innbrudd.

Om KF Pluss

KF Pluss er som KF, bare med litt ekstra humor. Redaksjonen er uavhengig og arbeider døgnet rundt med å nesten fortelle deg sannheten.

– Det tok en stund å finne ut av som manglet her, for lokalene er jo relativt store og fordelt over flere etasjer. Til slutt fant vi ut at det var et av våre nystartede byrå, Try Office, som ble stjålet, forteller TRY-ledelsen i en kommentar til KF Pluss.

Det nyoppstartede byrået bestod av tre ansatte og drev med digitale innovasjoner for internkommunikasjon og kommunikasjon for hjemmekontorer, rettet mot B2B-markedet.

– Det var jo leit, men ikke verdens undergang. Dette går på forsikringa. Dessuten har jo vi jo et par andre byråer her på huset. Men fine folk, absolutt. Får håpe at vi greier å finne noen erstattere. Vil vel tippe at vi oppe med et nytt byrå igjen i løpet av uken som kommer, uttaler byråledelsen.

Etterlyser byrået

Hvis noen skulle komme over et nystartet byrå så er det bare å ta kontakt, understreker ledelsen i byrået.

– Vi har sjekket på Finn og Googlet litt, men byrået er virkelig helt borte. Så ta gjerne en telefon hvis noen kommer over en ny oppstartet gjeng med stort pågangsmot.