Pandemien endelig over for Oslo-byråer

Ferien er på hell for de aller fleste, og hverdagsrutinene har igjen begynt å sette seg. En rask ringerunde tirsdag morgen kan også avsløre at mange reklamebyråer har gått tilbake til normal drift, slik det var før Covid-19 rammet landet.

Føkk
I FøkkDere Reklamebyrå måtte alle de ansatte starte mandagen med å sverge på å holde minst 1 meters avstand nå som de var sammen på kontoret igjen.

Vi tok en hyggelig prat med daglig leder i et av medlemsbyråene.

Hei, det er fra KF Pluss her. Vel overstått! Vi lurer på hvordan dere forholder dere til myndighetenes oppfordring om fortsatt å ha hjemmekontor?

– Hos oss har de ansatte feriert veldig langt fra hverandre. Noen har besøkt brygga i Bergen eller gått til Preikestolen, andre har besøkt Dyreparken i Kristiansand eller Strøget i København, mens vi også har kolleger som dro helt til Spania rett før karantenereglene trådte i kraft. Vi har fortløpende vurdert situasjonen basert på Instagram-stories, og kommet fram til at det er trygt å samle alle, kan byråleder Føkk Føkkesen i FøkkDere Reklamebyrå fortelle.

Et argument for å ha hjemmekontor er at man ikke vil overbelaste offentlig transport. Hva tenker du om dette?

– Null problem. Hos oss er de aller fleste spredt utover ulike linjer, og ingen reiser helt nøyaktig til samme tidspunkt!

Så hos dere egentlig er alt tilbake til sånn det var før?

– Ja. Vi har testet ut diverse tiltak helt siden mars, og konkludert med at Korona rett og slett ikke er optimalt for oss, avslutter Føkkesen.

Om KF Pluss

KF Pluss er som KF, bare med litt ekstra humor. Redaksjonen er uavhengig og arbeider døgnet rundt med å nesten fortelle deg sannheten.