TRY ansetter. Igjen.

Administrerende direktør i TRY-huset, Kjetil Try, ansetter nå en egen person til å skrive pressemeldinger for nyansettelser.

KF Pluss Try
Illustrasjon: En collage av pressebilder fra nye TRY-ansettelser de siste par ukene.

– Vi har i den siste tiden ansatt en rekke mennesker, og har etter hvert sett behovet for å ha noen som er dedikert til å håndtere alle pressemeldinger dette fører med seg, forteller Try.

I første omgang er det snakk om én ny ansettelse, men Try ser ikke helt bort fra at dette er starten på en ny avdeling.

– Med det tempoet vi har ansatt i det siste, så kan det i aller høyeste grad bli aktuelt med et eget selskap for pressemeldinger for nyansettelser. Denne avdelingen vil da håndtere pressemeldinger for nyansettelser i hele TRY-huset, som blant annet består av selskapene TRY Reklame, TRY Apt, TRY Opt, TRY PR, TRY Råd, TRY Film, TRY Kino, TRY Bakst, TRY Sky, TRY Kry, TRY Bry, TRY Sko, TRY Barn & Bleie, TRY Båt, TRY Fax, TRY Mix, TRY Negl, TRY By/Bygd, TRY Finans, TRY Holding, TRY Halden, TRY TRY, TRY Bl.a, TRY Blad, TRY Bla bla, TRY Snerk, TRY Fisk, TRY Kro, TRY Zoo og TRY Loff.

Navnet på den nye avdelingen er ennå ikke bestemt.

Om KF Pluss

KF Pluss er som KF, bare med litt ekstra humor. Redaksjonen er uavhengig og arbeider døgnet rundt med å nesten fortelle deg sannheten.