Brings DM-pris til ANTI og NAF

NAF og ANTI lagde en spilledåse med musikk basert på norsk veistandard, som de sendte til potensielle regjeringsmedlemmer i forkant av Stortingsvalget. Arbeidet vant Brings høythengende DM-pris fredag kveld på Gullbyanten 2021.

Bring DM 3
Bring DM 2
Det var Postens fagansvarlige for marked, Børre Jensen som delte ut DM-prisen til ANTI. Foto: Tor Lie
Bring DM 1

NAF er ingen gjenganger i Gullblyanten, men i år vant de og ANTI fire priser, alle for jobben «Hullevisa», som setter søkelyset på at veiene i Norge er i dårlig forfatning. «Hullevisa» vant Brings DM-pris i tillegg til et bronse i Håndverk, diplom i Aktivering og et diplom i Audio.

Bakgrunnen er at NAF høsten 2021 fulgte opp sin siste kampanje, der de ga norske veier sin egen stemme, med en egen DM til den nye regjeringen; en spilledåse med musikk av norsk veistandard.

Det var Postens fagansvarlige for marked, Børre Jensen som delte ut prisen med følgende begrunnelse:

– Man skulle ikke tro at alle de kjipe hullene i veien kunne være godt for noe. Men det var helt til noen komponerte den skikkelig kjipe, men veldig overbevisende Hullevisa. En vise spesialtilpasset norske politikere og ikke Spotify. Brings DM-pris går i år til ANTI og NAF, og en redselsfull melodi basert på hull i veien.

Det er Gerd Stangeland og Nina Bugge som har vært kreativt team på jobben hos ANTI.

Se filmen her.