Hest Agentur utvider med set design-duoen Bjelland Closmore

Det Oslo-baserte fotoagenturet henter inn sine første ikke-fotografer med set design-duoen Bjelland-Closmore fra New York.

48610005 1
Mack Closmore og Hanne Bjelland er Bjelland-Closmore. Foto: Privat

Kort tid etter lanseringen av fotograf Stephanie Sikkes, har det snart seks år gamle agenturet med tilhold i et gammelt bilverksted i Maridalsveien sikret seg en merittert kreativ duo fra New York.

– Bjelland-Closmore definerer en fremtid og en retning for oss, uttaler daglig leder og partner Ole Henrik Dyrseth. – For oss handler dette om to håndverk i munter passiar. Velkommen til stallen, Bjelland-Closmore.

– Dette er Hest Agenturs første ikke-fotografer på lista. Det motiverer oss til å se bredere på spekteret fotografi, fortsetter Dyrseth.

Kunsteren Pernille Sandberg, som er fotograf tilknyttet Hest Agentur og filmregissør tilknyttet Aparent, mener at Bjelland-Closmore vil tilføre et friskt pust i fotofeltet.

– Et spennende fotografi handler om den kreative kjemien som oppstår både foran og bak kameraet. Et godt team som tør å utfordre hverandre er essensielt for å bli bedre og skape noe nytt som berører. Jeg har erfart Bjelland-Closmores energi på set allerede, og gleder meg til å arbeide mer med dem i både stills-og filmproduksjoner, sier Sandberg.

Bjellandclosmore copy

Vil strekke strikken

På parets merittliste finner vi merkevarer som blant annet Nike, Coca-Cola, Samsung og New Balance, i tillegg til publikasjoner som Love, Vogue, Lòfficiel og Hypebeast.

– Et godt team gjør forskjellen, og med nysigneringen ønsker vi å berike både vår egen og andres kreative hverdag med noen av de dyktigste set designerne vi har jobbet med. Bjelland-Closmore er nå tilgjengelig for det norske markedet for å strekke strikken lengre for dem som tør, avslutter Ole Henrik Dyrseth.