Nedtelling til Gullblyanten med Elise og Bjørn

Gullblyanten nærmer seg med stormskritt, og det kreative teamet Elise Apall Bjørgsvik og Bjørn Solli gir oss årets siste knippe med vinnertips.

Bjorn Elise
Dagligvare-entusiastene Elise & Bjørn leker ikke butikk.

Elise Apall Bjørgsvik og Bjørn Solli har jobbet i team siden Westerdals og har vært ansatt i ANTI i tre år.

– Da har vi fått æren av å ha årets siste nedtelling til Gullblyanten. Mye bra har allerede blitt trukket frem, og juryen har jo latt dommen falle. Men dette er noen av jobbene vi mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet fra året som har gått!

– Vi starter med en jobb som har fokus på det som for oss begge er det verste som kunne skjedd – nemlig veggedyr. Det klør på hele kroppen av uttakene, og vi skulle gjerne hatt besøk av Andrea hver gang vi har bodd på hotell. Fin jobb!

«Storebrand veggedyrkontroll» av Per Høj´

– Over til noe som også får oss til å klø oss i hodet (men av en litt annen grunn): VM i Qatar. Kult at FINN.no alltid finner nye måter å tenke brukt på!

«Et hyggeligere alternativ til VM i Qatar» av Morgenstern

– Når vi skriver denne teksten er det bare noen timer igjen til årets Gulltusj, og vi synes det er på sin plass å hedre fjorårets vinner som ble til en ekte jobb! Skikkelig fin print for et skikkelig kjipt budskap

Kampanje for Mental Helse Ungdom av POL, distribuert av Amedia

MHU Jeg Er Ingen Annonse Bokmål M55

– Den siste jobben vi vil trekke frem er noen ujålete filmer fra First Price som har fått oss til å smile godt. Passer jo veldig også fint nå som fermentert banan-salsa kanskje ikke er øverst på handlelista?

«En ujålete kampanje for First Price» av Los & Co

– Sees på Plaza da, dere!

Se flere av årets nedtellinger her:


Hovedbilde 1920x1000

Gullblyanten 2022

Gullblyanten 2022 arrangeres på Radisson Blu Plaza Hotel 10. mars 2023.