Nedtelling til Gullblyanten med Torkild og Mira

Mira Liv Helland Mortensen og Torkild Jarnholt i Morgenstern har funnet frem tre Gullblyanten-aktuelle arbeider som fortjener heder (og som ingen har valgt seg ennå).

Torkild 0402 Artboard 1 copy 5
Ved hjelp av god, gammeldags photoshopping vet vi nå hvordan Mira og Torkild hadde sett ut hvis det hadde vært mulig å kna dem inn i én og samme kropp. Fotoalkymi: Philip Notland

– I Morgenstern er vi så fremoverlente at vi trosser team-konstellasjoner når det skal roses, så her kommer en nedtelling med Torkild Jarnholt uten Bjørnar Buxrud og Mira Liv Helland Mortensen uten Sebastian Graf Stenberg.

– Med så mange gode jobber som er trukket fram, skulle en tro det ikke var flere å ta av. Men folk har jobba i år også, de. Så her er tre til som vi mener fortjener applaus!

«Defa lanserer med kraft» av ANTI

– Rart at ingen har gitt klapp til denne! Den har i hvert fall blitt snakket masse om på vårt kontor. God idé og ordentlig godt produsert.

«Ferdig forhandlet rente» av Anorak for Danske Bank

1 Danske Bank Tips print DN Recovered
2 Danske Bank Tips print fransk
3 Danske Bank Tips print busk
4 Danske Bank Tips print overnatting

«Tastevalg»

Danske-bank-svarer.mp3
Last ned

– Morsom film! Og morsomt at kundeservice faktisk svarte på rare spørsmål når man ringte. Men er det aktivering eller media?!

«Telia reiser til Hurra» av TRY (med OBHF, regi: Emil Trier)

– Lur og gøyal. Syns vi har sett noen fine utendørs-løsninger i denne kampanjen også, og blir ikke overrasket om denne jobben blir premiert i flere kategorier.

– Lykke til! Måtte de beste jobbene vinne.

Gullblyant

Gullblyanten 2023

Gullblyanten 2023 arrangeres på Oslo Konserthus 8. mars 2024. Billetter og mer informasjon får du her.