Nedtelling til Gullblyanten: Simen og Fredrik

Den kreative ledelsen i We Are Live, Simen Frogner og Fredrik Bjørn, forteller oss om sine favoritter i forkant av Gullblyanten 2020.

Si Fe GB 2021 016 v3 1x
Simen Frogner og Fredrik Bjørn.

Simen Frogner og Fredrik Bjørn er kreativt team og kreative ledere i WAL. Simen har et veldig vestkantete etternavn, til tross for at han er fra Oslo Øst, og Fredrik Bjørn har ingen etternavn. Enda. Han vurderer også å ta et stedsnavn fra Oslo som etternavn og foreløpig står Bjørndal og Ulven øverst på lista.

Regi: The Perlorian Brothers

– Bokstavelige dramatiseringer er gøyale når det er gjort riktig, sånn som her. «Alle forhold kan trenge litt drahjelp» er en fin kampanjesetning som snører sekken på en nydelig måte. Håper denne gjør det bra i håndverk, hehe, sier Simen og Fredrik mens de gir hverandre en high five.

Vandring kf 01

– Hvis treverk hadde vært en kategori i Gullblyanten, så hadde denne gått til topps. Det er befriende å se noe så bedagelig og behagelig i mylderet av epilepsi-fremkallende bumper-ads og andre korte snutter. Vi ble rolige da vi så dette. Og fikk lyst på kjøkken fra Hamran.

[«Vandring: En skogsopplevelse» oppleves best i browseren din. Musikk: André Bratten]

Hovedbilde
Karusell 1 Bilde 1
Karusell 1 Bilde 2
Karusell 1 bilde 3
Karusell 2 bilde 1
Karusell 2 bilde 2
Karusell 2 bilde 3

– En jobb som på en fin måte klarer å snakke om det tradisjonsrike med Deichman, samtidig som den løfter frem det utvidede tilbudet på nye Deichman. I tillegg er uttakene en fryd for øyet – det er tydelig at begge kreatørene har vært gjennom eyecandy-prosjektet på Westerdals.

Regi: Kasper Häggström. Se flere filmer i kampanjen ved å klikke på lenken over.

– Vi veksler mellom å humre og skamme oss når vi ser på disse, og det tipper vi det er mange andre som gjør også. Man blir bevisst på alt det innholdsløse innholdet man konsumerer og vi får lyst til å gyve løs på septologien til Jon Fosse.

Avslutningsvis har WAL-teamet følgende hilsen:

– Vi gleder oss til utdelingen, og håper Bellona gjør det sterkt i spesialkategorien «Beste bruk av Will Ferrell»:

Gb happy 4x3 innlevering3

Gullblyanten 2020: 15. oktober 2021 Billettsalget er i gang!

Nå er det mulig å sikre seg billetter til høstens store fest på Clarion Hotel The Hub. Det er færre plasser i år enn vanlig, og vi prioriterer de fullvaksinerte, så det gjelder å være tidlig ute. Les mer og bestill billett(er) her.