Nedtelling til Gullblyanten: Sollin og Sebastian

Det ferske Anorak-teamet Sebastian Pandonis og Sollin Sæle innleder årets nedstellingsstafett i forkant av årets viktigste konkurranse.

KF Seb Sollin

Sebastian Pandonis (22) og Sollin Sæle (25) er kreativt team i Anorak – og femmenninger.

– Det er veldig snilt å la oss oss litt nye og unge innvie årets Gullblyanten-nedtelling. Siden vi er først ute og ikke føler oss presset til å dra fram noe ingen andre har tenkt på – betyr jo dette at vi får muligheten til å dra frem noe som har gått over radaren. Kjente jobber fortjener også skryt <3.

– Vi har fått inn tips om å ikke starte med en Anorak-jobb siden vi jobber her selv, men denne er så bra og ble laget såpass lenge før vi begynte at vi gjør det likevel.

– Sann, viktig, smart, fin, kul – vi kommer ikke på flere subjektive reklameord, men denne følte vi, som målgrupperepresentanter, at var bra. Den mestrer et ungt formspråk, overrasker og satte seg rett i amygdalaen vår.

Ikeakomm

– Vi burde kanskje lagt denne helt til slutt for å «pakke vekk» nedtellingen vår, men det er bare en helt grei vits. Hvis du faktisk skal se gjennom alt her, passer dette enkele avbrekket av en reklame perfekt mellom andre litt tyngre 2020-jobber. Ryddig grep som tar i bruk et av IKEAs kjedeligste men kanskje mest ikoniske produkter på en måte som vi føler kler IKEA perfekt.

  • «Et Helt Annet Sted» av Anorak, NoA Ignite og Einarfilm for VIERLIVE

– Hvis vi tar utgangspunkt i konseptet: «Et helt annet sted» og hvordan det er tatt ut i alt fra sponsede someposter til selve konsertene (som da blir en del av produktet? Eller? Eller?) synes vi dette er en fantastisk reklame for lanseringen av VIERLIVE og for verdien av å betale for digitale konserter.

– Denne er bra ass. Tenk å snakke om å lese mer av de «viktige tingene» samtidig som man viser forfatterne i sin egen reklame, for Forleggerforeningen, og få det til å bli så gøy. Respekt!

  • «Skjulepynt» av Fredrik Perry og Jakob Steinmo for Fretex
FRETEX SKJULEPYNT 5
FRETEX SKJULEPYNT 4

– Siden halve teamet vårt kommer rett fra skolebenken i år, har vi en finger på pulsen når det gjelder årets student-caser. Vi vet ikke helt hva briefen fra akkurat Fretex var her, men vi digger denne idéen til Westerdals-studentene Fredrik Perry og Jakob Steinmo. De har laget mobildeksler av gammel julepynt, slik at du kan ha mobilen på bordet under julemiddagen.

– Plutselig gikk Norges Musikkhøgskole fra å være et litt kjedelig kommunalt bygg på Majorstuen for spesielt interesserte med korps-bakgrunn til å bli noe viktig og vakkert. Det er creds.

– Det er så lenge siden 2020 at vi helt sikkert har glemt noen jobber. Men vi gleder oss til å bli bli påminnet under prisutdelingen.

– Sees 15. oktober!

Gb happy 4x3 innlevering3

Gullblyanten 2020: 15. oktober 2021 Billettsalget er i gang!

Gullblyanten 2020 arrangeres 15. oktober 2021. Nå er det mulig å sikre seg billetter til høstens store fest på Clarion Hotel The Hub. Les mer og kjøp billett(er) her.