Nedtelling til Gullblyanten: Victoria og Christian

JCP PRAD-teamet Victoria Allan og Christian Kruse teller ned til Gullblyanten 2020, årets viktigste kreative konkurranse.

Bilde til sak
Christian Kruse og Victoria Allan. Foto: Morten Forbech Vinje

Victoria og Christian er kreativt team i JCP PRAD. Victoria er lav, Christian er høy. Victoria har ikke skjegg, Christian har skjegg. Victoria bor på Grünerløkka og er fra Oslo. Christian bor på Skedsmokorset og er fra Florø. Med andre ord ei litta twistpose der altså.

– Det er sjeldent at oppfølgere er bedre enn originalen, så vi håper at vår nedtelling ikke blir en «Kingdom of the Crystal Skull» eller «Gudfaren 3», men vi er uansett gira på å synse litt om noen jobber vi liker.

– For det første så elsker vi Kræsj-Pink, og ble ganske hypa da den kom tilbake. Så de følelsene der, blandet med et kult og enkelt visuelt grep, synes vi funket. Det er ikke så ofte en utendørsreklame får oss til å stoppe opp, men denne gjorde det. Ganske misunnelige, egentlig.

– Alle har en onkel, bestemor, fetter eller bekjent som burde se denne, eventuelt lese hele avisen en gang i blant, og ikke bare overskriften. Det virker som om skråsikkerheten bare blir verre og verre i kommentarfeltet, så kanskje på tide med et påfyll av denne resepten.

Klikk på lenken over for å se alle tre av de kjipe filmene.

– Her kjenner vi oss igjen. Ikke som kidsa, men heller den kjipe faren. Men så er vi litt over middels opptatt av sikkerhet i vannet da, hehe. Uansett, bra jobb til ettertanke.

Klikk lenken over for å se alle filmene i kampanjen.

– Husker at disse var vonde å se da de kom ut, men det er et viktig og tungt tema som er løst på en fin måte. All ære til gjengen i Per Høj som klarte å lage noe som ikke er pekefinger, men genuint prøver å hjelpe de som bærer på slike tanker og følelser.

Gb happy 4x3 innlevering3

Gullblyanten 2020: 15. oktober 2021 Billettsalget er i gang!

Nå er det mulig å sikre seg billetter til høstens store fest på Clarion Hotel The Hub. For å komme inn, må du være fullvaksinert, og det er færre plasser i år enn vanlig, så det gjelder å være tidlig ute. Les mer og kjøp billett(er) her.