Rådgiver til Dinamo

Tor Asbjørn Hegge har begynt som ny rådgiver i Dinamo.

55313 fc99e original
Tor Asbjørn Hegge. Foto: Dinamo

Tor Asbjørn Hegge kommer fra stillingen som markedssjef i Aktiv Eiendomsmegling, og har ni års fartstid fra Eika Gruppen. Han føyer inn i rekken av nyansettelser på Lagåsen den siste tiden.

– Med sin bakgrunn og erfaring tilfører Tor Asbjørn Dinamo svært relevant kompetanse både med tanke på markedskommunikasjon, og ikke minst verdifull innsikt i en spennende bransje. Vi gleder oss stort over å få på plass enda en spennende og dyktig medarbeider, sier administrerende direktør, Hølje Tefre.

Som markedssjef i Aktiv Eiendomsmegling ledet Hegge arbeidet med utarbeidelse av ny merkevarestrategi og kjedens nye designprogram ved sammenslåingen av Aktiv og Terra Eiendomsmegling til én kjede. I tillegg har han både ledet og vært aktiv bidragsyter i utviklingen av digitale løsninger og digital strategi på sosiale medier.

– Etter nesten ni år i Eika og Aktiv Eiendomsmegling, der jeg har fått lov til å utvikle meg og være med på en utrolig spennende reise, var tiden inne for å prøve noe helt nytt. Da Dinamo utlyste stillingen, tenkte jeg umiddelbart at dette var noe for meg. Spennende og tradisjonsrik historie kombinert med nytenkende og interessante planer for fremtiden, gjorde Dinamo til et enkelt valg, sier Hegge.