To nye kreatører til Anorak 

Anorak styrker den kreative kjernen. – To sjeldent flinke talenter, sier konstituert byråleder i NoA Anorak, Kine Werenskiold.

Anorak Jakob Andrea Foto Jakob Steinmox
PÅ PLASS: Andrea Lütken og Jakob Steinmo er nye kreatører i NoA Anorak. Foto: Silje Strømmen 

De to som tar turen til Anorak, og dermed også NoA, er Andrea Lütken og Jakob Steinmo. Med det teller byrået 16 kreatører.

Andrea Lütken kommer senest fra Nord DDB hvor hun har jobbet med kunder som Orkla, TV-aksjonen og ice. På fritiden flørter hun med filmverdenen, der hun har laget sketsjer for Humornieu og skrevet manus og regissert kortfilmer. Nå teamer hun opp med Tone Jansson, som allerede har lang fartstid i Anorak.

–  Det var faktisk en no brainer å komme til Anorak, et byrå jeg har crushet på siden studietiden. Det er fylt med fine folk som konsekvent leverer god og gøy reklame. Det gleder jeg meg til å bli en del av, sammen med Tone, sier Lütken.

Lütken har også tidligere jobbet i Anti, og har studert reklame både i London og ved Westerdals.

Anorak Tone Jakob Andrea Foto Silje Strommenx
NYTT TEAM: Andrea Lütken (til høyre) danner team med Tone Jansson, som allerede har lang fartstid i Anorak. Jakob Steinmo går fra praksis til fast jobb i samme byrå. Foto: Jakob Steinmo 

Fra praksis til fast jobb

Jakob Steinmo har vært i praksis i Anorak siden februar, og har nå fått fast jobb. Han skal jobbe litt på kryss og tvers i byrået med ulike kreatører.

– Jeg har gjennom hele studietiden hatt en drøm å komme meg til Anorak. Jeg var derfor veldig fornøyd da jeg fikk starte i praksis. Etter en veldig spennende praksisperiode med utrolig fine folk, er jeg nå veldig, veldig, veldig, veldig fornøyd med fast stilling, sier Steinmo.

Steinmo er snart ferdig utdannet AD fra Westerdals, og har allerede bemerket seg i flere konkurranser både nasjonalt og internasjonalt. I fjor vant han sølv i The Young Ones (studentkategorien til One Show) og White Pencil i D&AD New Blood. Sammen med Sebastian Pandonis, som også jobber som kreatør i Anorak, stakk han også av med seieren i Young Lions Film og en gullbillett til Cannes tidligere i år.

– Perfekte tilskudd

Konstituert byråleder i NoA Anorak, Kine Werenskiold, er svært fornøyd med nysigneringene.

– Andrea og Jakob er perfekte tilskudd til vår allerede svært sterke kreative gjeng. De kommer til å komplettere, utfordre og gi ny energi inn i laget. Vi er veldig glade for at vi har funnet hverandre, sier hun.