Probat kjører Kjip stil

Arbeid av Probat

Erru liberal, din jævel? I så fall bør du sjekke ut Probats nyeste T-skjortemerke «Kjip stil».

T-skjortene hyller Norges mest omtalt regissørpar og filmduo Wam og Vennerød gjennom uforglemmelige sitater fra ulike filmer duoen har skapt i løpet av mange år.  

Probat tok kontakt med Wam og Vennerøds nærmeste medarbeider Pål Hilmar Sollie da de ønsket å lage denne serien. Initiativet var kjærkomment, da de lenge hadde tenkt på å gjøre det samme selv, men ikke fått ut finger'n, forteller T-skjortemakerne.

Den første kolleksjonen inneholder 6 T-skjortedesign og er i hovedsak fra filmene «Lasse og Geir», men «Lakki – gutten som kunne fly» og «Drømmeslottet» er også med.
–– Dette har vært et galopperende dødsritt gjennom to tiår som har vært utrolig underholdene. Vi har fått disse filmene så inn under huden at her går alle og snakker Wam og Vennerødsk, sier Tonje Børke i Probat.

Gjengen forteller at de gleder seg til å ta fatt på neste kolleksjon.
– Det er mye drøyt, så vi må ha baller når vi designer det, sier Marie. Det funker liksom ikke med blomster og søte kuer når sitatet er «Skarru se på kukken kjærringfaen?»

–– Men akkurat den blir det nok en stund til kanskje, tilføyer Tonje, som ønsker å lage «Det har blitt så mye jævligere fattern, jævelskapen har tatt helt overhånd» i neste kolleksjon.  

– Hva faen er det dere plaprer om? Smeller det fra Beate der hun sitter og designer bak maskinen sin.

«Kjip Stil» kommer i oktober og er foreløpig å få kjøpt på probat.no.                

Kommentarer

Lars Kjelsnes

7 år, 11 måneder siden

så sant, så sant.