TRY-filmer LIA-nominert

«The 24 Hour Ad Break» for DNB og «The Silver Hand» for Canal Digital er som eneste norske filmer nominert i London International Awards (LIA).

66387 e6c8c original
Jens Petter Wærnes (nr. 3 fra venstre foran) sitter i årets LIA-jury, som ledes av John Mescall (øverst i midten). Foto © LIA

LIA offentliggjorde i dag finalistene i TV/Cinema/Online Film-kategorien. Det er 83 arbeider som går videre, med USA som den dominerende nasjonen med 34 bidrag. Storbritannia kunne skilte med 13 bidrag, mens Australia Canada og Tyskland hver har seks jobber på shortlist.

De to norske bidragene som går videre er begge laget av TRY. I tillegg er begge sølvvinnere fra Cannes Lions 2015. «The 24 Hour Ad Break» er regissert av Andrea Eckerbom fra Tangrystan, mens det er Bart Timmer i Bacon OSL som var sjefen for det hele på den evige sølvvinneren «The Silver Hand».

I årets LIA-jury sitter nordmannen Jens Petter Wærnes, Senior Creative Director i BBDO New York. Jurypresident er John Mescall, som er høyt på strå i McCann Worldgroup. Øvrige jurymedlemmer er: Hideaki Aritoshi, Andy DiLallo, Justin Gomes, Kate Hyewon Oh, Ben Priest, Lo Sheung Yan og Stephan Vogel.

LIA-vinnerne offentliggjøres 10. november. Se hele kategori-shortlisten her.

London International Awards er en global festival som premierer kreativitet i kategorier som Advertising, Production, Digital, Design, Music & Sound og Technology.