Trafikanten med nye nettsider

Arbeid av Creuna

Snart får de 100.000 daglige brukerene se nettstedet i ny drakt, med nye muligheter for brukerne og ny og fremtidsrettet teknologi i bunnen.

Hovedmålet har vært å skape en tjeneste som gjør det enklere for folk å reise kollektivt.

– Vi skal gjøre det enkelt å finne beste reiserute, oppdatert status om trafikkflyt, oppdaterte avgangstider (sanntid), bedre informasjon ved forstyrrelser og mye annen nyttig informasjon for alle som vil reise kollektivt, sier Jarl Eliassen, adm. direktør i Trafikanten AS.

Allerede nå gir Trafikanten folk flest mulighet til å prøve ut den nye løsningen. Tjenesten lanseres i første omgang i testversjon (beta) og Trafikanten håper med det å få tilbakemeldinger fra brukerne før løsningen er helt ferdigstilt.

– Vi er veldig fornøyde med resultatet så langt, og har tro på en god mottakelse. Det er et stort løft fra dagens rammebaserte nettsted. Samtidig håper vi at de som prøver har forståelse for at det kan være noen mangler fordi vi ikke er helt ferdige med all utvikling enn, sier Eliassen.

Strategi: konsept og design: Creuna.
Teknisk utvikling: EDB Consulting Group
Kartløsning: Geodata.

– Dette har vært et særdeles spennende prosjekt for oss alle. Trafikanten ligger i front på verdensbasis på flere områder, og vi synes det er gøy å få designe en tjeneste som både er nyskapende og viktig for mange mennesker, sier Solveig Engbakk prosjektleder i Creuna.

Integrasjonen av Geografiske informasjonssystemer (GIS) i Trafikantens nettjeneste gir kundene en rekke nye muligheter.

– Et eksempel er at vi nå kan finne reiseforslag mellom destinasjoner ved å klikke i kartet, sier Geir Hansen, adm. direktør i Geodata.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.