Norske lærere går digitalt

Arbeid av Itera Gazette

Med app og nettside fra Itera Gazette.

Kommunikasjonsbyrået Itera Gazette har utviklet en app-basert løsning som gjør bladet Utdanning tilgjengelig på nettbrett og mobil, uavhengig av plattform. Bladet utgis av Utdanningsforbundet, med et opplag på 145.000. Antall lesere er 219.000, ifølge TNS Gallup.

Målet var å beholde dagens lesere, skaffe nye, utarbeide nytt og mer tidsriktig design samt fornye artiklene i magasinet Utdanning. I tillegg ønsket man altså å gjøre magasinet tilgjengelig på lesebrett og mobil.

– Magasinet Utdanning har Norges kanskje mest engasjerte lesere. De bidrar med innhold, deltar i debatter og skiver artikler til magasinet. Utdanningsforbundet ønsket å være i front med å lansere en brukervennlig løsning for magasinet på brett, ettersom dette åpner for raskere og enklere dialog med leserne, sier seniorrådgiver i Itera Gazette, Jorunn Aarskog.

– For oss er det viktig å være der leserne forventer å finne oss, og som et av Norges største fagblader er det naturlig at vi er tidlig ute med å tilby leserne en egen versjon på nettbrett, sier Harald Wollebæk, seksjonssjef for nett, desk og layout i Utdanning.

Appen finner du i App Store.

På bildet, bak fra venstre: Christina Lind, Gustav Jønsson, Stig Kulvedrøsten, Espen Grimstad, Carl Lundblad, Håvard Kvalvik.
Foran fra venstre: Sigrid Lian, Grethe Thrane Johansen, Jorunn Aarskog. Irene Sætre var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Itera Gazette

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.