Episke øyeblikk fra Anorak

Arbeid av Anorak

For å få folk til å kjøpe vinterklær tidligere lanserer Gore-Tex og Anton Sport i disse dager kampanjen «Equipped for Epic Moments».

– Det er mange som går og venter på vinteren og de perfekte forholdene. Det er ofte da minnene fra de beste opplevelsene popper opp. Vi hadde lyst til å hjelpe folk med å eviggjøre disse øyeblikkene gjennom illustrasjoner inspirert av Kittelsen & co. 400 personer skal få en håndtegnet, unik og episk illustrasjon med seg sjæl i hovedrollen, sier kreativ leder Jens-Petter Aarhus.

Naturmystisk.
Inspirert av Kittelsens episke strek bruker man troll, drager og andre naturmystiske vesen i en kampanje som handler om å lage individuelle tegninger inspirert av folks fotografier og eviggjøre vinterminner.

Gore-Tex og Anton Sport har tradisjoner rundt det å lose folket gjennom vinteren.

– Konseptet tar utgangspunkt i den sitrende følelsen av å komme seg ut i naturen. Det ene minnet som gjør ventetiden på første snøfall nesten uutholdelig, sier kundeansvarlig Nicklas Bohman.

Last opp bilde, få illustrasjon i retur.
Kampanjen fungerer på den måten at Anton Sports kunder mottar en verdikode ved kjøp i butikk som gir dem muligheten til å laste opp sitt foto på kampanjesiden. Med utgangspunkt i fotografiet får de tilbake en eksklusiv illustrasjon i episk stil. Det finnes også en mulighet til å vinne en tilsvarende epsik tegning gjennom mediepartneren Fri Flyt.

Her kan du se filmdelen av kampanjen (YouTube).

I filmen, produsert av Tangrystan, introduseres konseptet gjennom basehopperen Karina Holekim og skikjører Asbjørn Eggebø Næss. Vi får følge dem på en reise tilbake til noen av sine spesielle minner, og siden se hvordan disse eviggjøres som episke tegninger.

Kampanjen er allerede lansert hos Fri Flyt og vil bli synlig i butikk, sosiale medier og på kino fra 8. oktober.

Kampanjeside: www.antonsport.no/epic

Team:
Kreativ leder: Jens Petter Aarhus
AD: Ingar Haug Steinholt
Tekst: Gaute W. Skåre
Web-design: Eirik Johansen
Prosjektleder: Ina C. Egelandsdal
Rådgivere: Torgeir Vierdal og Nicklas Bohman

Illustratører:
Jon Arne Berg
Julius Vidarssønn Langhoff

Film v/ Tangrystan:
Regi: Adam Bonke
Foto: Adam Wallesten
Kristian Hajdu
Beate Tangre.

Web v/ Notch:
Christopher Einarsrud

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.