Vinter-OL møter hverdagen

Arbeid av SMFB

Riks-TV vier en hel reklamekampanje til å minne nordmenn om at vi har mer i kalenderen i februar enn bare OL.

SMFB og RiksTV løfter fram ekte eksempler fra hele landet på ting som vil kræsje med vinter-OL på TV2. Med RiksPakken fra RiksTV får du nemlig enkelt sett vinter-OL på TV når og hvor det passer deg.

Vinter-OL i Sotsji er over oss, og ingen i hele verden gleder seg mer eller har høyere forventninger enn oss nordmenn. Vi skal jo vinne alt. Men en annen ting er også over oss nå i februar, nemlig hverdagen: Avtalene og gjøremålene vi alle har i kalenderen som unektelig kommer til å kræsje med OL på TV. Kveldskurset, konferansen, turneringen, barnesvømmingen eller bryllupet i Røros kirke 8. februar der 200 gjester er påmeldt.

– Vi kan garantere at OL vil kollidere med livet ellers. For å bevise dette dro vi fram ekte eksempler på hendelser i Norge som faktisk vil komme i konflikt med OL-øvelser på TV2. Reelle kræsj fra rundt om i landet, for å minne de involverte, og alle andre, om trøbbelet som venter, sier SMFBs André Koot.

– OL er fullspekket med dramatikk og høydepunkter. Tradisjonelt følger vi nordmenn våre helter tett, det er alltid imponerende seertall på TV. Likevel oppstår det ofte noen kollisjoner i kalenderen. Vi ønsker med litt humor å gjøre folk oppmerksom på dette og minne dem på de mulighetene de da har gjennom oss, sier markedsdirektør Bernt A. Andersen i RiksTV.

Dilemmaene og mennesker de angår blir presentert med lengre onlinefilmer, TV-filmer, en digitalkampanje og en radiokampanje. Filmene, og en konkurranse der du velger hverdags-piktogrammene som passer deg, vil bli brukt til å skape engasjement i sosiale medier rundt problemstillingen som angår oss alle; hva kræsjer med OL på TV for deg?

Kommentarer

Lars Joachim Grimstad

Kreativ leder i TRY

4 år, 4 måneder siden

Dette likte jeg godt! Smart, gøy og sympatisk.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.