Lionheads først med Instagram-debut

Arbeid av Haaland, Eidsvåg & Strøm

Norske radiofavoritter først i verden til å slippe musikkalbum på Instagram.

The Lionheads ble nylig listet på Norges største radiokanal med ny singel. Det er den fjerde låten bandet gir ut og den fjerde som blir listet på Norges største radiokanaler. Før debutalbumet «The Human Walk» slippes via tradisjonelle kanaler den 8. september, slipper i dag bandet hele debutalbumet på Instagram.

På profilen @human_walk på Instagram har bandet lagt ut smakebiter av hver låt med lenker til profiler hvor man kan høre hele låtene. 

Den gode gamle albumfølelsen

– Etter å ha jobbet med albumet i mange år, ville vi gjøre noe ekstra i forbindelse med utgivelsen. Før kunne vi bli kjent med band ved å bla i bookleten til CD-en, men de dagene er over. Dette er et forsøk på å gjøre det lettere for folk å bli kjent med oss og gi dem den gode gamle albumfølelsen, sier bandet om den alternative måten å slippe løs musikken på.

Hele designet på albumet er tilpasset Instagram. Hver låt har fått hvert sitt cover, og når man trykker på det spilles et utdrag av sangen mens bildets animasjon vises. Ved å gå videre til sangens egen profil kan man blant annet få høre hele låten, lese teksten og se bilder og video av bandet.

Hvordan bandet er i levende live og på scenen er det flere muligheter å finne ut av i høst. 19. september åpner de turnéen på Parkteateret i Oslo, før de drar innom Bergen, Trondheim, Bodø, Volda, Sogndal, Ås og Stavanger.


Kommentarer

Christoffer Lorang Dahl

Digital rådgiver i Geelmuyden Kiese

3 år, 9 måneder siden

Stevie Nicks var noen minutter tidligere ute: http://instagram.com/stevienicksofficial

Simen Eidsvåg

3 år, 9 måneder siden

Det ser ut som et helt annet konsept. Sjekk ut @human_walk på Insta en gang til :)

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.