15 sekunders berømmelse

Arbeid av OMG as

Music Angel Awards er perfekt for deg som synes det er flaut å synge på audition foran frekke dommere.

– Vi startet Music Angel Awards for å spore opp talenter som muligens har falt utenfor de kjente musikkonkurransene på TV. Det kan være flaut å gå på audition, og kanskje bor man langt unna og ikke har muligheten til å delta. I Music Angel Awards har alle mulighet til å være med. Music Angel Friendz er en liten portabel høyttaler for å dele musikk med venner. Nå inviterer vi alle som kan synge og spille til å dele sin musikk til et stort publikum, sier senirorådgiver Kristian Mehlum Lie i OMG AS.

Deltagere filmer sin egen audition og deler den via kampanjesiden www.musicangelawards.com. Alternativet er å laste opp videoen på Instagram og tagge med #musicangelawards, eller sende inn sitt bidrag på Snapchat til musicangels.

– Vi må gjøre det så enkelt som mulig for deltagerne å være med. Dessuten er det mange som bruker Snapchat og vi har også åpnet for at disse videoene kan delta i konkurransen, selv om de er i korteste laget, sier Mehlum Lie.

Gründeren av Music Angel Europe, Baard Johannessen, er begeistret for interessen.

– Jeg gleder meg hver dag for å lytte til nye sangtalenter. Kanskje oppdager vi en ny og ukjent superstjerne. Da er det viktig at vi belønne vinneren med å spille inn sin melodi i profesjonelt studio og distribuere den på Wimp. Dette er en kjempesjanse, sier Johannessen.

Deltagerne må selv sørge for at bidragene deres får stemmer på Facebook i form av likes. De fem med flest stemmer kommer til en finale pluss at en jury velger ut fem andre bidrag som vil kjempe sammen i en finaleuke. 


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.