Bakpå

Apotek 1 lanserer en ny tjeneste der folk som går på faste medisiner får én ting mindre å huske på. McCann Oslo står bak kampanjen.

87982 65073 original

Det er mye å huske på i hverdagen, og fort gjort å havne bakpå. Derfor lanserer Apotek 1 en ny tjeneste, hvor folk som går på faste medisiner får én ting mindre å huske på. Nå kan du nemlig abonnere på dem hos Apotek 1, og få beskjed før du går tom eller må fornye resepten.

– Vi kjenner vel alle følelsen av å ha dager hvor vi er litt bakpå allerede fra vi våkner. Og for dem som går på faste medisiner er det en liten, men akk så viktig detalj å huske å ha nok medisiner i skuffen, sier Alexander Blomquist, rådgiver i McCann Oslo.

– Vi håper folk smiler med oss når vi minner om hvordan slike dager kan være, avslutter han.

– Dette er en innovativ tjeneste som skaper verdi for våre kunder, sier Lise Østlund, markeds- og nettsjef i Norges største apotekkjede, Apotek 1.

– Kundene forventer stadig mer, og det å gjøre hverdagen enklere for dem er noe vi helt klart ønsker å bidra med. Vi har gjort et stort forarbeid, og tjenesten rulles ut i disse dager godt hjulpet av blant annet reklamefilmen «Bakpå», laget av McCann Oslo og Tangrystan.