Blake fornyer Dalan Advokatfirma

Blake and Friends har utarbeidet merkevarestrategi synliggjort gjennom ny visuell identitet og nettsider.

Med røtter tilbake til 1862 har advokatfirmaet Dalan en stolt historie, samtidig som dagens advokatfirma er moderne, kompetent og fremtidsrettet med ledende bransjeprofiler innenfor en rekke rettsområder. Med dette som bakteppe har design- og kommunikasjonsbyrået Blake and friends utarbeidet en merkevarestrategi synliggjort gjennom ny visuell identitet og nettsider.

– Blake har bistått oss med å utarbeide ny merkevarestrategi, et arbeid som involverte hele firmaet gjennom styrt prosess og verdifulle arbeidsmøter for å finne kjernen vår, sier senioradvokat Benedicte Krogh Grimstad.

Dokumentasjon dalan20209
Dokumentasjon dalan202016
Dokumentasjon dalan202015
Dokumentasjon dalan202014
Dokumentasjon dalan202011
Dokumentasjon dalan2020 folder X

Gjennom gode og langvarige klientrelasjoner bekreftes kompetanse, bransjeforståelse og handlekraft. Logo og grafisk profil henter inspirasjon fra tradisjonsrike håndverksfag kombinert med en sofistikert fargepalett. Den nye profilen inneholder en verktøykasse som gjør Dalan i stand til å fremstå tydelig og profesjonell på både digitale og analoge flater.

– Nettsiden skal være et levende verktøy for informasjon og kunnskap innenfor ulike rettsområder. Det viktigste var å gjøre det enkelt for markedet å se bredden i Dalans tjenester samtidig som det er enkelt å navigere., sier interaksjonsdesigner i Blake, Jeanette Stavik Kjøsnes.

Dokumentasjon dalan2020 web X
Dokumentasjon dalan20202 X
Dokumentasjon dalan20204 X
Dokumentasjon dalan20208 X
Dokumentasjon dalan20203 X
Dokumentasjon dalan20206 X
Dokumentasjon dalan2020 invitasjon X

Den nye identiteten og nettsidene er startskuddet for en fornying av ærverdige Dalan advokatfirma.

Involverte

H

Heading North

Kode