Energi Norge med ny visuell profil

Norge skal ta en global lederrolle som det første fornybare og fullelektriske samfunn i verden. Det er dette Energi Norge jobber mot.

EN Helmet Bred
EN Glasswall Bred
EN cup Bred
EN Binder Bred
EN B card Bred
EN Bred 03

Med et tydeligere og mer moderne uttrykk ønsker Energi Norge å understreke at de representerer en fremtidsrettet og grønn næring er tett på kundene. Den nye visuelle profilen skal bidra til å styrke posisjonen og synligheten til Norges viktigste fastlandsindustri.

– Vi er opptatt av at selskapene skal kunne vokse og utvikle seg i årene som kommer, til beste for både samfunnet, næringen og klimaet. Da må vi også bli mer synlige, sier administrerende direktør Knut Kroepelien i Energi Norge.

Energi Norge lanserer samtidig slagordet «Hele Norge på strøm».

– Slagordet forteller både hva hovedtyngden av medlemmene våre jobber med, og at elektrifisering er det viktigste klimatiltaket i dette tiåret, sier Kroepelien.

I løpet av det siste året har Design Container utarbeidet ny merkevareplattform for Energi Norge, som representerer fornybarnæringen i Norge. Med en fornyet visjon og merkevareløfte, nytt verdigrunnlag og en tydelig retning på kommunikasjonen, er Energi Norge godt rustet for fremtiden.

– Det har vært inspirerende og forløsende å samarbeide med Design Container. De har vært gode til å utfordre oss, og sammen har vi kommet fram til et uttrykk som står i stil med næringens ambisjoner, sier kommunikasjonsdirektør Christina Søgård i Energi Norge.

– Å arbeide med en så viktig samfunnsaktør som Energi Norge er utrolig givende. Vi håper arbeidet vårt vil bidra til å befeste posisjonen deres og å komme enda nærmere deres visjon om at Norge skal bli verdens første fullelektriske samfunn. Den nye identiteten representerer verdiene som ble utarbeidet i prosessen; synlig, uredd og nytenkende, og det føler vi også at hele organisasjonen både er og ha vært gjennom hele prosessen. Mange modige valg har blitt tatt, og vi er veldig glade for å se resultatet som nå er lansert, sier Linn-Cecilie Linnemann, byråleder Design Container.

Involverte byråer

50709 52baa original

Design Container