FINN brukte 1500 nisser i ny julefilm

I august lanserte FINN og Morgenstern «Fiks ferdig meldingsfri handel»: En tjeneste på FINN hvor du kan handle brukt med et enkelt klikk. Nå fortsetter kampanjen med egne julefilmer.

Finn Jul Nisser

– Sist var vi veldig ærlige om hvor frustrerende det kan være å handle på FINN. Misforståelser, pruting og folk som etter mye om og men ikke dukker opp. Det slo såpass godt an i Sveio og omegn at vi bestemte oss for å lage flere filmer til årets julekampanje, sier kreatørene Anders Muurman Holm og Sebastian Prestø i Morgenstern, som også har hatt regi.

Tjenesten «Fiks ferdig» ble myklansert før sommeren, og har på kort tid oppnådd veldig høy kjennskap og bruk. Reklamefilmene, som skilte seg ut i Reklamebørsen som suverent best likte film i august, har bidratt til dette. Markedssjefen i FINN, Hanne Lill Johnsen, tror tjenesten vil føre til at enda flere velger å gjøre årets julegavehandel på FINN.

Tror på økning av brukte julegaver

– De siste årene har vi jobbet konsekvent med å oppmuntre og motivere flere til å gi og få brukte julegaver. Da er det ekstra stas at vår ferske undersøkelse viser at flere enn noensinne er positive til brukte gaver. Kombinert med økte levekostnader og en tjeneste som gjør det enda lettere å gjøre årets julegavehandel på FINN, ligger alt til rette for rekordmange brukte julegaver under trærne i år, sier hun.

– Nå gleder vi oss til å se hvordan årets julefilmer blir mottatt, og jeg kan love et varmt gjensyn med flere gamle kjenninger, sier Johnsen.

Filmene er produsert av Morgenstern og spilt inn på Tveita i Oslo. Ingen av de 1500 (brukte) nissene ble skadet under innspillingen.

Krølltang
Julenisser
Rave